Site Logo

Wij doen meer

8mm film

8mm film naar DVD


Misschien heeft in het verleden veel beelden vast gelegd op super 8 of normale smalfilm. Vaak heeft u deze opnamen geruime tijd niet meer gezien, omdat de projector het niet meer doet,
of dat u bang bent om deze waardevolle momenten te beschadigen.
Wij hebben al heel wat meters van dit materiaal over gezet op VHS tape of DVD. Waardoor deze gemakkelijk en veilig bekeken kunnen worden.
Vooral de filmpjes van vroeger, zonder geluid meestal, vragen bij de vertoning op de TV om toegevoegde muziek.
Als u meerdere kopieën besteld, heeft u een zeer origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag of een jubileum. Een stukje overgezet materiaal hebben we op video pagina staan.
usb_stick

Video naar DVD / USB


Heeft u een video die naar DVD / USB moet? Ook dit is voor ons geen enkel probleem! Wij hebben een DVD kopieer systeem in huis, waarmee wij in staat zijn om 20 DVD's in een uur voor u klaar te hebben eventueel met een opdruk op de DVD, (geen sticker) en een full color omslag voor de opberg doos.

De volgende systemen kunnen wij overzetten naar DVD
  • VHS
  • S-VHS
  • VHS-Compact
  • Video 8
  • Hi-8
  • DV
  • Mini-DV
Door uw video over te laten zetten op DVD / USB, wordt het veranderingsproces een halt toegeroepen!

Normvertalen


Het Franse systeem SECAM genaamd en het Amerikaanse NTSC, werken geheel anders dan het Nederlandse TV systeem PAL. Indien u de inhoud van het
systeem uit de Verenigde Staten of Frankrijk toch wilt zien dan kunt u deze naar onze TV norm, door Bom Video laten vertalen.


Uiteraard kan het ook andersom, van PAL naar SECAM of NTSC. Bom Video heeft de kennis en apparatuur om dit probleem "wereldwijd" aan te pakken.

Multicam registratie


Heeft u een muziek-, dans-, of toneeluitvoering ook dit kunnen wij voor u vastleggen een multicamera registratie behoort ook tot de mogelijkheden. Voor scholen en verenigingen, hebben wij een speciale aanbieding. Zodat er geen extra kosten voor de school- of vereniging(s) kas zijn.


Wilt u informatie over onze diensten? Klik dan hier.
Video presentatie

Presentatie bedrijven

Als ondernemer wilt u graag uw bedrijf presenteren via de website. Door de toename van het aantal breedband verbindingen in Nederland, is de gemiddelde snelheid van internetverbindingen voldoende geworden om uw bedrijf met bewegend beeld aan te kunnen bieden. Door middel van een video op de site.
Huwelijksclip

Huwelijksclip


Wat voor een reportage je ook neemt, u krijgt altijd de verkorte uitvoering de HUWELIJKS CLIP en alle originele opnames. Allebei in een DVD doos, voorzien van een foto.
Een korte registratie van de hoogtepunten van de huwelijksdag. Alle hoogtepunten gemonteerd tot een flitsend geheel van ongeveer 45 tot 60 minuten. Voorzien van muziek en effecten.
Een leuke DVD om aan familie en vrienden te laten zien.