Site Logo

info_over_de_trouwdag

Een video reportage als getuige...


Jullie wensen en ideeën, jullie muziek, samen met onze kennis en deskundigheid. Maken van de dag van jullie leven de film van jullie dag.
Wie droomt niet van zijn huwelijksdag? Traditioneel, klassiek, of juist niet volgens de officiële regels en helemaal op je eigen manier. In een witte trouwjapon met sleep naar de kerk of in je spijkerbroek barbecuen in de boomgaard.
En, heb je ook wel eens gedacht aan hoe je later terug zult kijken op je trouwdag? Hoe je herinneringen op zult halen met je partner, je familie en je vrienden? Met een DVD verslag van Bom Video beleef je de mooiste dag van je leven opnieuw!
Sterker nog, zo'n verslag vult je herinneringen aan: geluiden en bewegende beelden van jezelf, je gasten en van situaties die je in de drukte zijn ontgaan. Nog uren en dagenlang kun je herbeleven en nagenieten met degenen die er bij waren of die het juist hebben moeten missen.
Hoe je je trouwdag ook in vult, het vraagt om voorbereiding. Op de dag zelf moet je je geen zorgen hoeven maken en volop kunnen genieten. De cameraman moet niet opvallen, maar wel op de juiste momenten en op de juiste plaats aanwezig zijn. De video / DVD moet een mix zijn van de feitelijke gebeurtenissen en de sfeer laten proeven die er die dag was.

Kwaliteit


Het resultaat moet vooral ook kwalitatief goed zijn en de beelden moeten elkaar logisch opvolgen. De kijker moet zich niet ergeren aan onrustige opnamen en de film moet een zekere spanning behouden. Dat vraagt om professionele aandacht bij het filmen, de montage en de afwerking. Een professional weet uit ervaring waar hij moet zijn en wat hij moet opnemen.
Jullie wensen en ideeën, jullie muziek, samen met onze kennis en onze deskundigheid maken van de dag van jullie leven, de film van jullie dag.
Onze reportages zijn maatwerk. Vooraf vullen wij samen een lijst in met de onderwerpen die jullie gefilmd willen hebben. Gezamenlijk nemen we jullie wensen door en stemmen dit af op het budget.

Huwelijksclip


Wat voor een reportage je ook neemt, u krijgt altijd de verkorte uitvoering de HUWELIJKS CLIP en alle originele opnames. Allebei in een DVD doos, voorzien van een foto.
Een korte registratie van de hoogtepunten van de huwelijksdag. Alle hoogtepunten gemonteerd tot een flitsend geheel van ongeveer 45 tot 60 minuten. Voorzien van muziek en effecten.
Een leuke DVD / USB om aan familie en vrienden te laten zien.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak.