Site Logo

bedrijven_info

Waarom video?


De combinatie van beeld en geluid doet een beroep op meerdere zintuigen tegelijk, waardoor de kijker sterk betrokken is bij de inhoud en uw boodschap sterke indruk maakt. Of het nu gaat om het feitelijk overdragen van informatie, een demonstratie of illustratie, door video heeft u contact met uw doelgroep. De kijker hoeft geen ingewikkelde apparatuur te bedienen, het bekijken van een video is een vertrouwde bezigheid. Herhalen van de hele film of een fragment is altijd mogelijk en versterkt het effect.

Wanneer video?


Heeft u wel eens gedacht aan het gebruik van video in uw vakgebied?

Bijvoorbeeld een videopresentatie van uw bedrijf op een beurs, video als ondersteuning van uw voordracht op een symposium, of een video met (technische) instructie van uw producten voor de consument. Ook wanneer u regelmatig grote groepen nieuwe medewerkers in uw bedrijf introduceert of cursussen geeft, kan video een praktische en welkome afwisseling zijn.
Met name de snelle aanpassingen in de video aan de huidige situatie maakt vooral de low budgetproductie een flexibel medium. Het overal gestandaardiseerde dvd systemen is in de praktijk het meest toepasbaar. Low budget producties zijn mogelijk door de voorkeur te geven aan deze video systemen, boven de andere (super) professionele systemen die aan de
broadcast "norm" voldoen. Deze norm die vrijwel uitsluitend gebruikt wordt voor tv uitzendingen.

Waarom Bom Video?


Bom Video produceert audio visuele producties. Wij maken hierbij enerzijds gebruik van uw ideeën en wensen ten aanzien van het script en de muziek, anderzijds putten wij uit onze ervaring en creativiteit. Onze mogelijkheden zijn groot: indrukwekkende technische effecten met beeld en geluid, upgraden van oud materiaal, opnamen op locatie, gebruik van heldere stemmen in een audiostudio, etc.
Vooraf en gedurende de productie houdt u zicht op het resultaat. Tussentijds bijsturen van uw product is altijd mogelijk. Kwaliteit staat centraal. De prijs wordt van tevoren afgesproken, geen verrassingen achteraf. Wanneer u gebruik wenst te maken van bestaand beeld- en/of muziekmateriaal, verzorgen wij voor u de copyrights.

DVD mogelijkheden


Een DVD kunnen we zo editen dat bij het starten van de DVD het hoofdmenu start. Of dat er eerst uw bedrijfslogo met een animatie komt. Is de DVD voorzien van een menu, dan heeft u de mogelijkheid om het gewenste fragment cq product te selecteren en af te laten spelen. Ook is er een mogelijkheid om alle fragmenten achter elkaar af te laten spelen. Dit is weer bijzonder handig voor een presentatie op een beurs. Hierdoor is het een uiterst flexibel presentatiemedium geworden waarmee grote hoeveelheden informatie uw doelgroep op een zeer doeltreffende wijze bereikt.

Presentatie bedrijven


Als ondernemer wilt u graag uw bedrijf presenteren via de website. Het is echter bekend dat teksten op websites minder gelezen worden, waardoor de boodschap vaak niet of onvolledig bij de bezoeker aankomt. Door de toename van het aantal breedband verbindingen in Nederland, is de gemiddelde snelheid van internetverbindingen voldoende geworden om uw bedrijf' met bewegend beeld aan te kunnen bieden. Met bewegende beelden kunt u bijvoorbeeld op een duidelijke manier de werking van uw producten laten zien of inzage geven in het productieproces. Wij zijn van mening dat het aanbieden van bewegend beeld op het internet elke branche, dienst of product nieuwe kansen biedt. Misschien heeft u nog filmmateriaal op de plank liggen, zonder dat u er iets mee doet. Laat dit door ons (middels "streaming video") op uw website plaatsen. Ga niet zelf klussen, maar laat Bom Video uw presentatie maken, zodat de uitstraling ervan bij uw bedrijf past. Ook als u nog geen filmmateriaal heeft kunt u bij ons terecht. Het overzetten van uw bedrijfsfilms - commercials naar streaming video is een specialiteit van ons.

Welke opdrachtgevers kiezen voor ons?


De opdrachtgevers van Bom Video komen uit diverse hoeken: het bedrijfsleven, de dienstverlening, de overheid en de gezondheidszorg. Of u nu architect bent, bij een verzekeringsmaatschappij of instelling voor gezondheidszorg werkt: de dvd's zijn overal inzetbaar. En altijd binnen de gestelde termijnen en budgetten.

Multicamera

Multicamera registratie

Heeft u een muziek-, dans-, of toneeluitvoering ook dit kunnen wij voor u vastleggen een multicamera registratie behoort ook tot de mogelijkheden. Voor scholen en verenigingen, hebben wij een speciale aanbieding. Zodat er geen extra kosten voor de school- of vereniging(s) kas zijn.

Trouwdag

Een video reportage als getuige...

Jullie wensen en ideeën, jullie muziek, samen met onze kennis en deskundigheid. Maken van de dag van jullie leven de film van jullie dag. En, heb je ook wel eens gedacht aan hoe je later terug zult kijken op je trouwdag? Hoe je herinneringen op zult halen met je partner, je familie en je vrienden? Met een DVD verslag van Bom Video beleef je de mooiste dag van je leven opnieuw!
Sterker nog, zo'n verslag vult je herinneringen aan: geluiden en bewegende beelden van jezelf, je gasten en van situaties die je in de drukte zijn ontgaan. Nog uren en dagenlang kun je herbeleven en nagenieten met degenen die er bij waren of die het juist hebben moeten missen.

8mm film

8mm film

Misschien heeft in het verleden veel beelden vast gelegd op super 8 of normale smalfilm. Vaak heeft u deze opnamen geruime tijd niet meer gezien, omdat de projector het niet meer doet,
of dat u bang bent om deze waardevolle momenten te beschadigen.
Wij hebben al heel wat meters van dit materiaal over gezet op VHS tape of DVD.